2 деца намериха дарители  при старта на инициативата Осиновете врачанско семейство
2 деца намериха дарители при старта на инициативата Осиновете врачанско семейство / netinfo
30 деца на възраст от 1 – 10 години ще получат пари, дрехи, учебни пособия от благотворителната кампания “Осиновете врачанско семейство”. Първите дарители, които обещаха да помогнат още днес са Тони Милева, зам.-кмет на Община Враца и председател на Клуб”Приятели на Врачански Балкан”, Димитър Тошев – секретар на Читалище “Развитие” и Дом на науката и техниката във Враца. 100 лв. са от средствата на БИАТ Враца , а лично дарение от 50 лв. направи Евелина Васкова, която получи и първото свидетелство за дарение.

В кампанията по традиция участват Майчин център “Българка”, Център “Вела”, Дом на науката и техниката, Начално училище “Св.Софроний Врачански” и ДГ №1, както и читалището във Враца и Регионалния инспекторат по образование.

Чуйте как стартира инициативата “Осиновете врачанско семейство”. Представи я Милена Найденова, а първите дарители са Тони Милева, Димитър Тошев и инж. Вутов. Чуйте прикачения файл:

Ако искате и вие да се включите  с благороден жест, ето тел.: 62-64 76 , 62 70 30 в Читалище "Развитие" и 62 43 06  в Дома на науката и техниката.