Националният изпълнителен съвет на МГЕРБ очерта приоритетите на младежките структури
Националният изпълнителен съвет на МГЕРБ очерта приоритетите на младежките структури / ПП ГЕРБ

Станислава Стоянова от МГЕРБ – Велико Търново, която преди дни влезе в новото национално ръководство на младежката организация, участва в първото работно заседание на управителното тяло. 15-членният Национален изпълнителен съвет се събра през почивните дни в Стара Загора. Лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов уважи срещата на младежкото ръководство, а символичен домакин на проявата бе старозагорският кмет Живко Тодоров.
Общите насоки и приоритетите в работата на младежките структури бяха очертани по време на форума. Уточнено бе и времето на провеждане на поредния летен политически университет за членуващи в МГЕРБ. Той ще се състои във Варна от 28 август до 1 септември, под надслов „Ние сме на ход!”.
Пред членовете на НИС на МГЕРБq  Бойко Борисов е подчертал желанието си да има армия от добре подготвени млади хора. „Уверен съм, че с дързостта и реализма на младите ще успеем да оправдаем доверието, което по-голямата част от българските граждани ще ни дадат на изборите”, заявил е Борисов.
29-годишната Станислава Стоянова бе избрана за член на НИС на МГЕРБ единодушно по време на общо събрание в столицата, на което присъстваха 50 делегати от Великотърновска област.
Стоянова е преподавател в СА „Д. А. Ценов” - Свищов. Тя е завършила „Стопанско управление”, магистър е по мениджмънт на бизнес организациите. В момента учи и право във ВТУ. Член е на Асоциацията на преподавателите по управление и икономика на индустрията в България. Автор е на редица научни публикации в областта на икономиката и управлението.  
В мандата си Станислава Стоянова ще работи в синхрон с областното ръководство на МГЕРБ. Един от основните й приоритети е работата с младите във връзка с получаването на нови знания и компетенции.