Четири първи места за СОУ Вл. Комаров от общинските ученически игри
Четири първи места за СОУ Вл. Комаров от общинските ученически игри / netinfo
29 отбора участваха в общинските ученически игри по волейбол. По традиция най- силно се представиха тимовете на СОУ “Вл. Комаров”, водени от Вихрен Йорданов, които спечелиха четири първи места и изиграха общо шест финала.
При средношколците 11- 12 клас първи е съставът на Професионалната гимназия по електроника “А. Попов”, който победи в спора за върха този на СОУ”Вл. Комаров” с 3:0 гейма. Трети са волейболистите на Езикова гимназия “Проф. д-р А. Златаров”.
При средношколките девойките на СОУ “Вл. Комаров” надиграха с 2:0 връстничките си от СОУ "Ем. Станев” и се класираха за областния етап. И тук третото място е за Езикова гимназия.
Най- оспорван бе финалният мач при юношите 8- 10 клас, в който СОУ “Вл. Комаров” се наложи с 3:2 гейма над СОУ “Ем. Станев”, трети са представителите на Езикова гимназия.
При девойките в същата възраст СОУ “Ем. Станев” взе реванш, като победи с 2:1 СОУ “Вл. Комаров”.
При най- малките момчета и момичета 5- 7 клас първите места са за СОУ “Вл. Комаров”. При момчетата възпитаниците на Вихрен Йорданов удариха с по 2:1 гейма съперниците си в тройката от ОУ "Д. Благоев" и СОУ “Ем. Станев”. При момичетата победите над същите училища бяха още по- категорични с по 2:0 гейма.