Разбиха банда автоапаши, отарашила 2 коли на паркинг
Разбиха банда автоапаши, отарашила 2 коли на паркинг / netinfo
Двама столичани и съучастникът им – македонски гражданин, са задържани за кражби от две коли, съобщиха от полицията. Първата кражба станала в началото на месеца. От незаключен «Форд Транзит» с варненска регистрация, паркиран пред “Метро”, триото отмъкнало дамска чанта с пари, мобилен телефон и документи. Три дни по-късно те задигнали мъжка чанта с пари, два мобилни телефона, фотоапарат и документи от незаключена «Кия Сийд» с добричка регистрация, паркирана пред същия хипермаркет.

29-годишният Н. М. и Р. Бл., на 34 години, и двамата от София, както и 41-годишният Б. Н. от Скопие остават в ареста за 24 часа. Образувани са досъдебни производства.

Четирима варненци пък бяха арестувани за 24 часа за това ,че предната вечер потрошили букмейкърски пунк на ул. «Княз Черкаски». Въоръжени с дървени бухалки, четиримата потрошили маси, столове, лампи и стъкла.

В ареста са двама братя на 18 и 19 години. Останалите двама са на 22 и 23 години. Четиримата не са осъждани до момента, съобщиха отполицията в морската столица.