Отбор от ОАЕ с интерес към Паломино, Черно море с жалба срещу Тасков
Отбор от ОАЕ с интерес към Паломино, Черно море с жалба срещу Тасков / Дарик Варна


Венецуелският нападател на Черно море Ермес Паломино вероятно ще заиграе в отбор от чужбина още през зимата. Въпреки, че засега официално отправени оферти за него няма, интересът е повече от голям. Ако досега запитванията за него бяха от Русия, Турция, Украйна и Полша, от днес вече се е появил интерес и от страна на тим от Обединените Арабски Емирства. След доброто първо полувреме и гола срещу Славия пред погледа на толкова мениджъри на стадиона в "Овча Купел", Паломино със сигурност е затвърдил първоначално създадените впечатления от изявите си от началото на сезона.

Черно море ще подаде жалба срещу свирката на съдийската бригада в мача  срещу Славия, завършил 1-1. В щаба на "моряците" са останали недоволни от отсъжданията по време на двубоя. Все пак една от основните причини за жалбата на варненци е тенденцията мач на столичен тим срещу отбор от провинцията да бъде ръководен от столичен съдия.

В Черно море не си правят илюзии, че жалбата им ще бъде уважена. Любопитен е фактът, че мениджъри от Русия и Турция, които са били на стадиона също изразили пред представители на  Черно море недоумение от някои отсъжданията в мача.