Ненормалниците снимат втори клип след плажа в снега
Ненормалниците снимат втори клип след плажа в снега / netinfo

Разположени удобно на плажни хавлии, мъже по шорти играят карти в компанията на каса с бира. Сянка им пази плажен чадър. До тях има и надуваем басейн. Всичко изглежда перфектно. Случката обаче се развива в края на януари, при минус 8 градуса, на снега в градинка между блоковете. Това е сюжетът на видеоклип, заснет във Варна и станал абсолютен хит в интернет.

Веселото филмче е дълго близо 40 секунди и се казва „Ненормалници на ‘плажа' минус 8 градуса". „Плажът", на който „ненормалниците" разпускат посред зима, се намира зад блок 27 на бул."Владислав".

„Бяхме на кафе сутринта. Един от нас каза ‘Хайде да ходим на плаж'. И така на майтап стана и клипът", разкри пред Дарик Антони Иванов - един от главните герои в станалото доста популярно видео.

При заснемането му са били направени няколко дубъла. Момчетата останали полуголи в снега около 20 минути. „Поне на мен ми беше топло. Същото мога да кажа и за момчетата. Може би от адреналина, от забавата", сподели още Антони.

Минифилмът в стила на „Тутурутка" е заснет в следобеда на 28 януари, събота. Час по-късно вече е качен в интернет. До вчера клипът бе гледан над 243 000 пъти само в родна мрежа за видеосподеляне.

Днес предстоят снимките на втория филм на веселата момчешка компания. Работното му заглавие е „Ненормалници в градския транспорт", издаде Антони. Видеото ще види бял свят в края на седмицата.

Всички клипове на „ненормалниците" от тук нататък ще бъдат посветени на Мариян Георгиев - техен приятел, страдащ от хронична бъбречна недостатъчност. От 4 месеца 28-годишният Мариян ходи на диализа по 3 пъти в седмицата. Живее сам и не работи, тъй като е с 95% инвалидност, без право на работа. За трансплантация в чужбина са му нужни 50 хиляди долара, тъй като в списъка с чакащи за донорство у нас не е сред първите 800.

Клипът „Ненормалници на ‘плажа' минус 8 градуса" може да бъде гледан тук.