Неделчо Михайлов: Доволен съм от гражданската реакция след сечта на Севастопол
Неделчо Михайлов: Доволен съм от гражданската реакция след сечта на Севастопол / netinfo
Резитбата в градинката на “Севастопол” беше наложителна поради нещастните случаи с паднали изсъхнали клони върху минаващи граждани. Това заяви Неделчо Михайлов – общински съветник и лидер на ПП “Нашият град”. Грешката на администрацията според него е липсата на предварително обявяване и обсъждане на тази мярка с варненската общественост. Когато това се комбинира със сеч в идеалния център на Варна, се нагнетява напрежение. Въпреки това, Михайлов обяви, че е доволен от обществената реакция, която е напълно разбираема и показва позицията на едно истинско гражданско общество.

“Нашият град” е партия, която е отговорна за екологията във Варна и ще продължи да пази зелените площи, обеща Неделчо Михайлов. На 17 май организацията навършва 1 г. от създаването си и според своя лидер не е прекъсвала връзка с избирателите си. Като важна част от постигнатото до момента общинският съветник отчете благотворителната дейност, която развива партията. Днес "Движение Нашият град" дари 1000 евро за лечението на Мануела Горсова, която е в кома след катастрофата, предизвикана от Максим Стависки.

В подкрепа на екополитиката си от “Нашият град” стартират кампании за опазване на зелените площи във Варна. Вчера с техни средства е започнало изграждането на детска площадка на ул. “Железни врата”. След съгласието на районните кметове на “Приморски” и “Владислав Варненчик” на организацията са отпуснати зелени площи, за които тя да се грижи. Една от целите, които “Нашият град” си поставя за в бъдеще, е проучване на възможностите за извършване на пълна газификация на варненските училища.

Доволни сме от развитието си и постигнатото до момента, обобщи Неделчо Михайлов.