/ ПФК Черно море
Вратарят на „Черно море” Благой Макенджиев бе повикан в лагера на мъжкия национален отбор за последните мачове в Лигата на нациите - гостуването на Кипър в петък, 16.11., и домакинството срещу Словения в понеделник, 19.11, съобщава официалният сайт на БФС.

"Черно море" отстъпи на "Черноморец" Бч в контрола

Футболистът на Черно море няма да заеме мястото на друг състезател в групата, а ще се подготвя наравно с другите трима вратари на разположение на Петър Хубчев и щаба му - Пламен Илиев, Георги Петков и Димитър Евтимов.

По –късно днес на сайта на БФС бе публикувано, че вратарят  Пламен Илиев е освободен от лагера на мъжкия национален отбор преди гостуването на Кипър и домакинството на Словения. 
Въпреки огромните усилия на медицинския щаб, футболистът все още не е напълно възстановен от контузията, която получи на мача с Норвегия в Осло, поради което и бе взето решението да не се рискува с евентуалното му участие в следващите срещи,  гласи новината на официалния сайт.
За последните мачове от груповата фаза на Лигата на нациите селекционерът Петър Хубчев ще разчита на останалите си трима вратари - Георги Петков, Димитър Евтимов и Благой Макенджиев, който бе повикан на лагера снощи.
БФС