Камион се преобърна във Варна
Камион се преобърна във Варна / netinfo

Камион се е преобърнал около 6.00 часа тази сутрин на булевард „Република” във Варна, съобщиха от КАТ. Инцидентът е станал на левия завой по продължението на булеварда към Западна промишлена зона в посока Топливо. Няма пострадали граждани.

Общо 40 пътни инцидента са регистрирани на територията на областта за изминалото денонощие. При едно от произшествията е пострадала 52-годишна жена. Няма опасност за живота й.

Улиците „Дрин" и „Георги Бенковски" вече са еднопосочни в участъците от бул. "Владислав Варненчик" до ул."Кракра". По „Дрин" движението е в посока към булеварда, а по „Георги Бенковски" трафикът е в обратната посока.

Поради реконструкция, крайезерната улица „Девня" e затворена за автомобили в участъка от Аспаруховия мост до ул. "Георги Пеячевич". Обходният маршрут минава по улиците "Тодор Влайков" и „Кракра". Новата организация на движение ще се запази до приключването на ремонта.

Затворен за товарни автомобили е панорамният път "Златни пясъци" - Варна, в участъка между спирките "Ген. Заимов" и "Журналист". Забранен за камиони и други тежки машини е и пътят между кварталите Аспарухово и Галата, като обходният маршут е през местността "Боровец".