Добре дошла, Ралица!
Добре дошла, Ралица! / netinfo

Добре дошла сред нас, малка Ралица! Само на няколко часа, а вече донесе толкова много радост... На мама Златина и татко Калин, на всички дядовци и баби, на близки и далечни лели, на всички в Дарик Варна и във ВарнаУтре... Пожелаваме ти да носиш радост винаги, както и поводи за гордост на твоите родители! Да растеш здрава и усмихната, много щастлива и успешна!

Ние няма да ти пожелаем клишето да си умна като баща си и красива като майка си, защото нито той е за изхвърляне на външен вид, нито пък тя му отстъпва като качества :)... Пък и то е ясно, че ще си красива и умна, ние в това не се и съмняваме. Пожелаваме ти обаче да бъдеш от онази рядка порода момичета, които използват красотата си умно, а интелекта си – по предназначение. И дано късметът винаги да е с теб – заедно да отваряте врати и да събаряте стени. Дано животът ти да е дълъг, смислен и интересен! И да е пълен с любов, знания и приключения!

Ралица Калинова е името на най-новото варненче, което проплака в 9.10 ч. тази сутрин в болница "Св. Анна" под грижите на д-р Станислав Славчев.
Малката Ралица е първородната дъщеря на нашите колеги Калин Руменов от Дарик Варна и Златина Стефанова от ВарнаУтре.
Медийната принцеса е с мерки 51 см. и 3400 грама.

Честито, Калине :) На теб пожелаваме да се вслушваш в гласа/плача на дъщеря си. Отначало ще ти се струва само по-гръмогласна, но със сигурност високите децибели нощем ще са резултат от наследеното й остро чувство за справедливост...