Отганизиорат информационен ден и интервюта за работа в Германия
Отганизиорат информационен ден и интервюта за работа в Германия / DarikNews.bg

В началото на месец юли в Стара Загора ще се проведат информационни дни и интервюта за работа в Германия. Събеседването ще се проведе на 5 юли, информират от Дирекция „Бюро по труда" - Стара Загора.

Търсят се специалисти в следните области:
1. Хотелиерство и ресторантьорство (готвачи, келнери, рецепционисти, служители в ресторанти за бързо хранене). За тези позиции се изискват опит и добри познания по немски език.
2. Инженери (машинни и електроинженери; инженери в областта на управление на отпадъците; инженери по логистика и поддръжка; CAD-инженери). За тези позиции се изисква завършено образование.
3. Технически специалисти (специалисти по електроника и мехатроника; хладилни и отоплителни техници; ВиК специалисти) За да кандидатствате, трябва да имате завършено образование.
4. IT специалисти (софтуерни разработчици и инженери; био и геоинформатици; консултанти и администратори на ERP системи)
5. Здравни специалисти (лекари, медицински сестри, гериатрични медицински сестри, санитари и асистенти за спешна помощ; акушерки, специалисти в стоматологията)

За да бъдете поканени на интервю, трябва да изпратите автобиография в EUROPASS формат на немски език на: S.Miltenova@az.government.bg

Информация за мястото и часа на интервютата ще бъде дадена допълнително след изпращане на документите.