„Атака” издигна Явор Нотев за кандидат за кмет в столицата
„Атака” издигна Явор Нотев за кандидат за кмет в столицата / снимка: БГНЕС, архив

„Атака” издига за кандидат за кмет в столицата зам.-председателя на парламента Явор Нотев. От пресцентъра на партията разпространиха информация за кандидатите, с които ще участват в местните избори на 25 октомври в 21 областни града.

В Пловдив от „Атака” издигат Павел Шопов, а във Варна - Костадин Костадинов. Кандидатът им за Бургас е Иван Иванов, за Русе - Мирослав Славчев, а за Стара Загора - Михаил Михайлов. В Плевен „Атака” издига Адриан Асенов, а в Благоевград - Георги Ковачки.

Кандидатурата на „Атака” в Силистра е Димчо Кьосев, в Разград - Георги Георгиев, а в Шумен - Добрин Чайлев. В кметската надпревара в Добрич ще е Атанас Атанасов, в Габрово - Пенчо Ботев, в Пазарджик - Цанко Бангьозов, а в Сливен - Димитър Димов.

„Атака” предлага за кандидат за кмет на Ямбол Кръстьо Петров; в Перник издига проф. Румен Ваташки, а в Смолян - Ралица Данчева. В местните избори в Хасково партията ще участва с инж. Жельо Желев, в Търговище кандидатът й за кмет е Сашо Йорданов, а в Кюстендил - Владислав Лехчански.