Стабилност и запазване на икономическия растеж са приоритетите на правителството
Стабилност и запазване на икономическия растеж са приоритетите на правителството / Община Сливен

Запазване стабилността на правителството, икономическия растеж и възможностите, които могат да бъдат направени за развитието на регионите са част от предизвикателствата на правителството през 2016. Това заяви в Сливен зам.председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той допълни, че до края на февруари Правната комисия в парламента трябва да е готова с доклад, след като е разгледала и обобщила всички предложения, за да може до месец май да бъдат направени промените в Кодекса, които да коригират дефицита, грешките и да сме готови за следващите избори, които ще се провеждат в България.

Цветанов ще се срещна днес с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Сливен. Той представи анализ на резултатите на ГЕРБ на местните избори в областта, като подчерта, че резултатите в Сливенска област от местните избори са добри. В областта има кметове в  четирите общини - Котел, Сливен, Нова Загора и Твърдица.

„Направихме сериозни пробиви. По-специално в Сливен и в Котел, който се водеше бастион на Движението за права и свободи. Но по-важното е, че успяхме да победим и в Ябланово, и в Градец. Надявам се, че Стефан Радев ще даде истинското лице на тази комуникация с обществеността в Сливен, която жителите на града искаха да получат като промяна в сегашния управленски мандат" - каза Цветанов.

Цветан Цветанов наблегна, че е много важно да се задържи доверието, което се получава с много работа и благодари на Десислава Танева, като я нарече „най-успешният министър на земеделието в последните 25 години". „Сливналии могат да се гордеят с нея, но и ние от ГЕРБ се гордеем с нея" - подчерта още заместник-председателят на ГЕРБ.