Отлагат запалването на светлините на коледната елха
Отлагат запалването на светлините на коледната елха / netinfo

Отлага се запалването на светлините на коледната елха в Сливен поради лошите климатични условия и затрудненията, свързани с тях, съобщават от общината.

Канят се всички желаещи да присъстват на общоградското коледно шоу „Една коледна приказка, разказана от Боби Шоу”, което ще се състои днес от 17.30 часа в зала „Зора”. Приказката ще разказва специалният гост Боби Шоу, който е приготвил фокуси и изненади за децата на Сливен. В шоуто ще участват детски колективи от града- Вокална група „Сините камбанки” при Народно читалище „Зора”, балет „Барби” и изпълнители от Клуб за поп и рок изпълнители „Ритъм” при Общински детски комплекс и фолклорен танцов състав „Българче” при Второ основно училище „Христо Ботев” и Народно читалище „Хаджи Димитър”.

В коледната приказка ще вземат участие и децата от полудневна подготвителна група при Целодневна детска градина „Вержин и Хаик Папазян”, както и деца от Обединено детско заведение „Елица”.
Всички детски градини от Сливен, които изработиха играчки за коледната елха, ще получат награди. От името на кмета на община Сливен наградите ще връчи заместник кметът Недка Енергиева.