Осъществяват ремонтните дейности в община Елхово
Осъществяват ремонтните дейности в община Елхово / netinfo

Стартираха обектите от списъка за текущи ремонти, приети със сборния бюджет на община Елхово за 2007 година. По редица от тях дейностите са приключили, други са в ход или в процедура за избор на изпълнител. Голяма част от обектите се изпълняват по стопански начин. Извършен е ремонта на клуба на пенсионера по ул. “Търговска” в Елхово.

Със средства от програмата в клуба са извършени ремонтни дейности на стойност 3600 лева. Готова е външната мазилка на сградата на кметството в село Борисово. В село Изгрев се извършва ремонт на чешма, в близост до гробищния парк. Извършено е цялостно възстановяване, което включва изграждане на нов водопровод, улуци и измазване.

В село Маломирово е възстановено коритото на чешма, изградена е настилка, отводнителна канавка, цялостно измазване и подход към нея. В село Пчела се изгражда тротоар с дължина 250 метра и се подготвя ремонта на залата за ритуали, започна и подмяната на тротоара пред кметството в село Малък манастир. Общата сума на ремонта и възстановяването на тротоарната площ около пощата е 3000 лева. В гробищния парк на Елхово ще се изградят водопровод и две нови чешми.