Георги Георгиев се срещна с младежки делегации от Русия и Румъния
Георги Георгиев се срещна с младежки делегации от Русия и Румъния / netinfo

Младежките делегации от побратименните с община „Тунджа” град Руза, Московска област, Руска Федерация и град Крайова, Румъния се срещнаха с кмета на общината Георги Георгиев. В срещата взеха участие председателят на Общинския съвет „Тунджа”, заместник-кметовете и секретарят на общината.

Кметът Георги Георгиев благодари на ръководителите на двете делегации, че са приели поканата да гостуват в община „Тунджа” и да вземат участие в ІV-я Международен младежки фестивал „Творчество и иновации” „Тунджа 2012”. Ръководителите на делегациите Галина Вирченко и Фънтъна Василе, от своя страна, изказаха благодарност за топлото посрещане в общината и за гостоприемството, оказано към тях. Те споделиха, че са силно впечатлени от организацията на фестивала, от емоционалните състезания, от вълнуващия, многообразен концерт.

Кметът на общината увери гостите, че тези покани ще продължат в името на установилите се през годините ползотворни контакти, както и за разширяване на обхвата на дейностите между младите хора от трите страни.