Дневния център за стари хора в Генерал Инзово стана на 5
Дневния център за стари хора в Генерал Инзово стана на 5 / Община Тунджа

На 5 години стана Дневния център за стари хора в Генерал Инзово. „Радвам се отново да празнуваме своя празник с приятели. Пет години не са дълъг период от време, но за нас е  достатъчен, защото доказахме, че заедно можем  повече, доказахме че нашата социална услуга не само работи, но тя се утвърди като една от най-високо оценените от нашите граждани”, заяви социалният работник Златка Георгиева.

В своето поздравително слово кметът на община „Тунджа” Георги Георгиев отправи благодарност към възрастните хора, благодари за успешната работа на персонала. Той припомни времето, в което Центърът стартира преди 5 години, и факта че днес е тук сред всички празнуващи, виждайки,че усилията на всички не са били напразни.

Част от потребителите на социалната услуга „Дневен център за стари хора” представиха на присъстващите ритуала „Жътва”. С песен - поздрав към гостите се обърна Пауна Пейчева.

Всеки от възрастните хора желаеше да сподели своя миг щастие, своето вълнение от празника. Кулминацията на празника бе разрязването на празничната торта от кмета на община „Тунджа”.