/ община Тунджа
За поредна година в организацията и провеждането на Младежкия фестивал „Тунджа - творчество и иновации“ 2018 се включиха военни от Авиобаза „Безмер“, под ръководството на  капитан Ивайло Георгиев.

По време на празничното събитие в село Безмер бяха проведени няколко благотворителни инициативи и демонстрации с активната подкрепа и ресурси на Авиобазата.

Авиобаза Безмер
община Тунджа


На специално обособени места около читалището в селото бяха поставени военни палатки за полева кухня и места, където всички желаещите успяха да се докоснат до различни стрелкови оръжия под ръководството на военните от Авиобаза Безмер.

Почетна грамота за кмета на Община Тунджа Георги Георгиев

Над 40 самотно живеещи възрастни хора получиха топла храна, приготвена в полевата кухня и доставена от младежи от Община „Тунджа“, военни и доброволци от Младежката организация на Български червен кръст.

Авиобаза Безмер
община Тунджа


Настоящата инициатива ще затвърди социалния подход на споделените отговорности в полза хората в неравностойно социално положение от община „Тунджа”, чрез съвместната работа на общинската администрация, Авиобаза Безмер и неправителствени младежки организации, обединени в реализирането на поредната благородна кауза.