Роднините на загиналите във влака София-Кардам искат протоколите от временната комисия
Роднините на загиналите във влака София-Кардам искат протоколите от временната комисия / netinfo
Близките на загиналите при пожара във влака София - Кардам са изпратили писмо до председателя на Народното събрание Георги Пирински и до председателя на Временната комисия за проучване на обстоятелствата за трагичния инцидент Камен Костадинов.

В писмото си те желаят да бъде удължен срока на комисията до окончателно изясняване на обстоятелствата, довели до трагичния инцидент. „Считаме, че това се налага и поради забавянето на назначената по образуваното дознание пожаро - техническа експертиза, която все още не е изготвена и която би трябвало да даде отговор на основни по случая въпроси”- се казва в писмото, изпратено до редакцията на Дарик радио -Шумен от дъщерята на загиналия при пожара шуменец проф. Рашо Рашев.

Близките на жертвите на трагичния инцидент настояват още да им бъдат предоставени протоколите от всички проведени до сега заседания на комисията, както и протоколите от заседанията на Народното събрание във връзка с инцидента. Роднините на загиналите при пожара във влака София -Кардам настояват да присъстват пряко в работата на комисията и да получат отговори на своите въпроси.