Момиче бе намушкано с нож при скандал между седем души
Момиче бе намушкано с нож при скандал между седем души / Dariknews

18-годишно момиче е било намушкано с  нож в областта на таза при скандал между няколко мъже - съобщават от полицията. Постаралата е била откарана за лечение в МБАЛ - Шумен, без опасност за живота. Скандалът възникнал около 18.30ч. вчера на ул. "Райна Княгиня" в града. На мястото служителите на реда видели, че трима мъже бягат след лек автомобил "ВАЗ". На кръстовището на ул. "Райна Княгиня" и "Съединение" колата била спряна. Тя е била шофирана от 34-годишен мъж от село Черенча, а в нея пътували още трима младежи на възраст между 18 и 28г.

По информация на полицията малко по-рано между четиримата, пътували в колата и няколко души от Шумен е възникнал скандал, при който с нож е било намушкано 18-годишното момиче. Девойката е била откарана до болницата от водач на преминаващ микробус.

Мъжете, пътуващи във "ВАЗ"-а и тримата младежи, преследвали колата, които са на възраст между 19 и 23 г. са били отведени в Районно управление - Шумен.

Пред полицаите тримата шуменци обяснили, че са преследвали колата, тъй като момичето е било ранено от единия от пътувалите в лекия автомобил. При проверката е установено, че 34-годишният водач на колата е неправоспособен и е шофирал с 0,85 промила алкохол в кръвта. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата. Пътувалите в колата  са задържани.

По случая работи Районно управление - Шумен.