Избраха Тодор Тодоров и за областен председател на БСП
Избраха Тодор Тодоров и за областен председател на БСП / Дарик-Шумен
Избраха Тодор Тодоров и за областен председател на БСП
68119
Избраха Тодор Тодоров и за областен председател на БСП
  • Избраха Тодор Тодоров и за областен председател на БСП

Управителят на „Общински пазари" Тодор Тодоров беше избран и за областен председател на БСП-Шумен. Това се случи по време на провела се по-рано днес Областна конференция на червените. Тодоров е бил единствената издигната кандидатура и е избран единодушно. Той сменя на поста Иван Иванов, който е депутат и по устав няма право да оглавява областната структура на партията.

„Товарът върху плещите ми стана двоен като председател и на общинската и областната партийна организация в Шумен. Отговорността поне за мен е огромна", заяви пред Дарик Тодоров. Той добави, че основната задача, както пред общинската, така и пред областната организация е подготовката за предстоящите евроизбори. „Започваме кампанията по издигане кандидатурите за евродепутати. Становището ми и това на областната партийна организация е да успеем да намерим и издигнем кандидатурата на достатъчно познат човек, който да отговаря и на критериите за евродепутат, тъй като желанието ни е да издигнем кандидатура на човек от шуменска област", заяви Тодоров. Като друга задача той посочи срещи с населението по редица проблеми както от местен характер, така и по отношение работата на правителството.

Припомням, че Тодоров зае и поста общински лидер на шуменската структура на червените. Той бе избран по време на Общинска конференция, която се проведе вчера.