Баща рани сина си при скандал в Ивански
Баща рани сина си при скандал в Ивански / netinfo

Баща е нанесъл няколко порезни рани на сина си при семеен скандал в Ивански около 20:00 часа снощи, информират от пресцентъра на МВР-Шумен.

На място за изясняване на ситуацията е изпратен полицейски екип. В болницата за преглед е откаран 27-годишен мъж. Другият участник в скандала към момента е в неизвестност и се издирва. Раните на пострадалия били обработени от дежурните медици, след което мъжът е освободен за домашно лечение.

Няколко часа по-късно той е установен да шофира в нетрезво състояние. Около 01:00 часа за проверка на ул."Шуменска комуна" в Шумен е спрян водач на лек автомобил Фолксваген "Голф" с шуменска регистрация. Установено било, че зад волана е същият мъж от село Ивански, който не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство. След тест с дрегер станало ясно, че освен неправоспособен, водачът е седнал зад волана с 1, 32 промила алкохол. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление за престъпление по чл. 343 "Б" от НК. Започнато е досъдебно производство.