Антоанета Бонева - за пети път спортист на годината в Търговище
Антоанета Бонева - за пети път спортист на годината в Търговище / Борислав Курдов

Състезателката по спортна стрелба Антоанета Бонева за пета поредна година спечели организираната от община Търговище надпревара за спортист на годината. Треньор на годината стана личният треньор на Бонева Христо Маринов. В анкетата са били поканени да участват 20 представители на спортната общественост и на медиите. Втори в класацията е борецът Светослав Петров, а трето – състезателят по спортна гимнастика Светослав Ангелов. Наградите на състезателите и на техните треньори връчи кметът на общината д-р Красимир Мирев. Церемонията завърши с обща снимка на всички наградени.
При отборното класиране първи стана Футболен клуб „Светкавица”-деца, с треньор Деян Кирилов. Втори са мъжете от баскетболен клуб „Светкавица”, а трети – футболният тим на юношите на „Светкавица”
Наградите на състезателите и на техните треньори връчи кметът на общината д-р Красимир Мирев. Той пожела и бъдещи, по-големи на търговищките спортисти и пое ангажимента местното общинско ръководство да подпомага спортните клубове, според възможностите си.