Румен Януаров обявява своята инициатива ДУЗИНА ДОБРИ ДЕЛА
Румен Януаров обявява своята инициатива ДУЗИНА ДОБРИ ДЕЛА / netinfo

Остават почти дузина дни до края на предизборната кампания. Горе-долу толкова изминаха и от официалното начало на кампанията. Затова в оставащите до финала дузина дни Румен Януаров и кандидатите за общински съветници от листата ще направят по един смислен и полезен жест за Русе и русенци.

Вместо да се пръскат огромни пари за плакати, билбордове и непотребни дреболии с логото на кандидатите, по-добре е с парите да се опитаме да правим нещо, което дори и да е дребно, да е смислено, убеден е кандидатът за кмет на Русе Румен Януаров.


Всъщност, "Дузината Добри Дела" започна преди дни, когато екипът на Януаров и негови съмишленици почистиха детска площадка и боядисаха люлките и катерушките в един от кварталите на Русе.

В петък, 8 октомври, Румен Януаров направи откупка на експонат от изложба с художествени произведения на хора с психични проблеми, организирана от център "Решение" в Художествената галерия в Русе.

В понеделник, 10 октомври, Януаров подари на Националното училище по изкуствата 5 билета за театралната премиера на русенския театър "Формата на нещата" - остра и забавна младежка пиеса.

За следващия премиерен спектакъл в Русе - "Криворазбраната цивилизация" на 20 октомври, кандидатът за кмет на Русе ще закупи и подари на пенсионерски клуб 6 билета за постановката.

Предстои да бъде направено дарение - комплект детски книжки, на детска градина в Русе. Към него ще бъде прибавено като подарък и паното, закупено от Януаров от изложбата на център "Решение".

В събота, 15 октомври, Румен Януаров ще подари две футболни топки на футболния клуб в село Бъзън, за стартирането на който Януаров и негови съмишленици са помогнали.

Полезните жестове от "Дузината Добри Дела" ще продължи с още инициативи, някои от които екипът на Румен Януаров засега ще запази като изненада.

Част от дните в "Дузината" остават "отворени" за предложения на русенци.