Приключи инициативата Дузина Добри Дела на Румен Януаров
Приключи инициативата Дузина Добри Дела на Румен Януаров / Предизборен щаб

Приключи инициативата Дузина Добри Дела, подета от кандидата за кмет на Русе, Румен Януаров, който е подкрепен от коалиция "Обединение за Русе + НДСВ". Идеята на събитието беше част от предизборния бюджет да бъде отделен не само за предизборна агитация и реклама, но и в полза на русенци.

Ето и равносметка на екипа на Румен Януаров за свършеното...

6.10
Почистихме детска площадка и боядисахме люлките и катерушките в района на православния храм "Света Петка" в Русе.

7.10
Закупихме художествено пано от изложба в Русенската художествена галерия.То е част от експонати,изработени от хора с психични проблеми, които посещават дневните центрове и шивашката работилница на център "Решение".

10.10
Подарихме на Националното училище по изкуствата 5 билета за театралната премиера на русенския театър "Формата на нещата".

14.10
От свое име и от името на кандидата за кмет на Русе, Румен Януаров, Димчо Стефанов (кандидат за кмет на Тетово) направи дарение от 100лв на храма "Света Параскева", които да послужат за ремонт на църквата.

15.10
започна ремонтът на две места за отдих и забава в Чародейка - пейките на детска площадка в квартал "Чародейка - Юг", както и кът за отдих пред блок "Съединиение".

16.10
Като част от инициативата Дузина Добри Дела, кандидатът за кмет на Русе Румен Януаров присъства на мача между Спартак-Бъзън и Дунав 2010. Той подари на домакините две нови футболни топки. Освен финансовата помощ, която бе оказана на отбора за старирането на сезона, Румен Януаров и кандидатът за кмет на Бъзън, Василена Цанкова, се ангажираха и с обещание за бъдеща подкрепа на Спартак-Бъзън.

17.10
Присъствахме на етноконцерта с българска, ромска и румънска народна музика, който беше под надслов "Живеем заедно и в делници, и в празници".На дарителската акцияза събиране на средства за международния конкурс "Франц Шуберт" от името на коалиция "Обединение за Русе+НДСВ" Румен Януаров направи дарение от 100лв.

18.10
Румен Януаров, кандидат за кмет на Русе, дари два броя от книгата на Елена Алекова "Сеячът на безсмъртие", посветена на Николай Хайтов, на библиотека "Любен Каравелов".

19.20
Кандидатите за общински съветници Миглена Трифонова, Албена Димитрова и Акчай Дилявер от листата на коалиция „Обединение за Русе + НДСВ” посетиха детско отделение в Многопрофилна болница за активно лечение в Русе и дариха детски книжки, пособия за рисуване, играчки и кукли на децата.

Румен Януаров и доктор Татяна Христова от коалиция "Обединение за Русе + НДСВ"направиха скромно дарение за закупуване на храна за животните, намиращи се в общинския приют за безпризорни животни в Русе. При посещението им в приюта, г-жа Жени Попова, управител, ги запозна с дейността на организацията и с методите за ограничаване на безпризорните животни на местно ниво и в европейския съюз.

20.10
На децата от Централна Детска Градина "Радост" кандидатът за кмет на Русе Румен Януаров подари две луксозни издания на детски енциклопедии за животните и за природата. За детската градина е предназначено и декоративното пано, което беше закупено от изложба в Русенската художествена галерия на 7 октомври.

10 пенсионера от Пенсионерски клуб No1 имаха възможност да посетят безплатно премиерата на театралната постановка "Криворазбраната цивилизация" в русенския драматичен театър благодарение на десетте билета, дарени на клуба от кандидата за кмет на Русе Румен Януаров.