Организират в Русе семинар за деца-индиго
Организират в Русе семинар за деца-индиго / netinfo

Клуб  „Бъди свободен, а не зависим”, организира на 9 септември семинар за деца-индиго, с личното участие на д-р Алексей Шадрин. Той е доктор по психология и посветен във всички нива на древните тибетски и египетски знания, един от водещите специалисти в света по регресионна терапия.

Децата индиго са с изключителни таланти. Самото наименование произлиза от цвета на тяхната аура. А именно, установено е, че всеки човек е обкръжен от своята аура, която по правило се състои от цветове от дъгата. При тези деца, в тяхната аура преобладава цветът на индигото, т.е. тъмносиния и лилав цвят. Този цвят символизира така нареченото трето око, центърът, който отговаря за интуицията и психическите възможности. Понеже се смята, че при тези деца третото око е изцяло отворено, те са получили наименованието деца Индиго. Не става въпрос за деца, които могат да правят чудеса, да материализират или физически да променят предмети, а за изключително духовни деца, които със своето поведение и знание от най-рана възраст объркват родителите си и хората които ги заобикалят.

Целите на срещата са максимално развитие на полезните и необичайни способности у децата индиго, научаването им да контролират тези свои способности и свободно да боравят с тях, обучение на родителите на нови успешни педагогически техники, разработени специално за обучение на такива деца. Пакетната цена за участие на родител и дете е 100 лева, желателно е участниците предварително да се запишат до 3 септември и да внесат 25% от таксата. За записаните в деня на провеждане на семинара цената е 125 лв. За контакти : Галина Йорданова – 0878 596 142; gpjordanova@yahoo.com