Кандидатите за депутати от ГЕРБ представиха приоритетите в работата си пред служители на фирма „Бордо”
Кандидатите за депутати от ГЕРБ представиха приоритетите в работата си пред служители на фирма „Бордо” / netinfo

 

Кандидатите за народни представители от 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова, Веско Маринов, Свилен Иванов, Марияна Иванчева представиха приоритетите в работата си през новия мандат на Народното събрание този следобед пред работници и служители на русенската фирма за производство на дамски облекла „Бордо”. Събитието е част от кампанията на най – голямата дясна политическа сила у нас на територията на Община Русе.

„Ние не обещаваме, а поемаме конкретни ангажименти, които се стараем да изпълним в интерес на всички граждани от Русенска област. Това вече се случи по отношение на редица проекти в сферата на здравеопазването, социалната политика, образованието и т. н.”, заяви Светлана Ангелова. Тя даде за пример създадения за първи път от години приют за бездомни лица в Русе, който спаси живота на десетки социалнослаби през тази зима. Наред с това са предоставени възможностите за безплатен обяд на други наши съграждани в социалната трапезария, също създадана за първи път по проект с европейско финансиране в Русе през тази зима. Центровете за настаняване от семеен тип и закриване на съществуващи досега домове за деца, лишени от родителски грижи, са стъпка напред в процеса на деинституционализация.

„Не можем да ви обещаем заплати от 1000 лева, пенсии от 500 лева или създаване на 250 000 работни места в рамките на година”, добави тя. Тези популистки декларации са твърде невероятни, за да звучат правдоподобно. Г-жа Ангелова коментира някои от мерките, предвидени от ГЕРБ в проекта за управленска програма след лятото на 2013 година за подобряване на благосъстоянието и повишаване доходите на хората. Именно те вълнуваха работниците в най - голяма степен при последвалия диалог с кандидатите, както и теми от местното развитие – поправяне на улици, изграждане на нови детски градини и площадки, намаляване популацията от бездомни кучета в някои райони на Община Русе и пр.

За да продължат да се случват положителните промени, за които ГЕРБ има воля, е необходим да ни подкрепите с номер 15 в интегралната бюлетина, призова Светлана Ангелова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!