Организират най-голямата бизнес конференция за иновации в Пловдив
Организират най-голямата бизнес конференция за иновации в Пловдив / kpmt.eu

Най-голямата бизнес конференция за иновации в Пловдив ще се проведе под мотото "Business on the hills: Develop. Innovate. Market". Организатори на събитието са Junior Chamber International Bulgaria (JCI Bulgaria).

Над 250 инженери, предприемачи, HR специалисти, маркетинг мениджъри и програмисти от цял свят ще бъдат в града под тепетата от 9 до 11 септември, за да споделят опита си с лидерите днес и иноваторите утре, които непрестанно работят в името на позитивната промяна в обществото ни.

Седем международни лектори от Англия, Израел, Португалия, Турция и Италия, експерти в различни области, са потвърдили участието си в бизнес форума.

В днешния прогресивен дигитален свят, в който тенденциите в технологиите се променят ежедневно, единствено чрез иновации бизнесът би могъл да се отличи от конкуренцията. Според организаторите, за да бъде една компания успешна в световен мащаб, не е достатъчно тя да задоволява ежедневните нужди на своите настоящи клиенти, а е препоръчително да бъде проводник на нови трендове, създавайки продукти или услуги, които създават нови потребности и ги задоволяват ефективно.

Организират найголямата бизнес конференция за иновации в Пловдив
netinfo

JCI Bulgaria обещават присъствие на предприемачи от над 20 държави, които ще имат възможност да се запознаят и да обменят опит и знания по време на networking партито в петък и на официална гала вечеря в събота.

Цените за участие имат намаление до 15 август. Формата за регистрация може да се попълни на nationalconvention.jci.bg, където може да се открие и допълнителна информация за бизнес конференцията.