Феновете не искат безплатните билети на кмета
Феновете не искат безплатните билети на кмета / снимка : Дарик Пловдив/ архив
Феновете не искат безплатните билети на кмета
37379
Феновете не искат безплатните билети на кмета
  • Феновете не искат безплатните билети на кмета

Ние сме против това на стадион „Локомотив" да влизат фенове с безплатни билети. Това заяви председателят на фен-клуба на Локомотив Пловдив Костадин Славов по време на днешната среща между полицията, фен-клубовете на местните Ботев и Локомитив и кмета Славчо Атанасов.

Славов бе категоричен, че ако кметът иска да помага на отборите по-добре да даде пари за материална база или за детско-юношеските школи на отбора. На стадион „Локомотив" децата до 16 години влизат без пари, а за пенсионерите има отстъпки. Публиката ни е свикнала да си плаща и иска само честно отношение, така че нямаме нужда от безплатни билети, каза още шефът на фен-клуба на „смърфовете".

Сходна позиция зае и Божидар Божилов от Ботев Пловдив. Не ни интересува, колко безплатни билета ще получим, а колко пари са дадени за работа с феновете, каза Божилов.

Разбирам, че за феновете е въпрос на чест да си купуват билети, но тук не става въпрос за тях, защити идеята си кметът Славчо Атанасов. Тези билети ще бъдат за хората, които не могат да си позволят да ходят на мачовете, уточни той. Винаги пред стадионите има хора, които нямат пари и чакат охраната да ги пусне без пари, малко преди края на срещата, добави още Атанасов.

Миналата седмица Славчо Атанасов обяви, че иска да закупи билети за футболни мачове за 300 хил. лв. и да ги раздаде на социално слаби, пенсионери и ученици.

/Чуйте мнението на Божидар Божилов и Костадин Славов/