Дани Каназирева нападна фирма „Чистота”
Дани Каназирева нападна фирма „Чистота” / снимка : dariknews.bg

Няма да допусна фирма „Чистота" да бъде използвана за политически игри и машинации. Това заяви за Дарик радио управителят на комуналната фирма Радослав Кошински. Като управител ще направя всичко възможно да държа „Чистота" далеч от всякакви политически дискусии и полемики, категоричен бе той.  

Повод за думите му бе питането на общинския съветник от ГЕРБ Дани Каназирева, какви санкции ще наложи на фирма "Чистота" кметът и каква персонална отговорност ще потърси от шефа й заради несправянето със снега при големите валежи в началото на месеца. Според Каназирева, снегът отново е изненадал общината и тя се е оказала безпомощна да се справи с почистването, а шахтите за пореден път не успели да поемат оттичането на водите.  

Вероятно, когато тук е валяло сняг, Каназирева е била в друг град, коментира кметът Славчо Атанасов. Той бе категоричен, че от "Чистота" са си свършили перфектно работата на фона на тежката зимна обстановка. Атанасов препоръча на Каназирева първо да направи сравнение с градове управлявани от ГЕРБ и едва тогава да коментира почистването в Пловдив.