200 коли продадени за 4 дни в панаира
200 коли продадени за 4 дни в панаира / netinfo
Над 200 сделки са сключили участниците в Автомобилния салон, който се провежда в рамките на Есенния панаир в Пловдив. Това е отличен резултат, заявиха от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, която е съорганизатор на проявата.

Най-голям е интересът към колите от среден клас, твърдят от фирмите изложители. Според техни представители броят на реалният оборот ще е по-голям, тъй като много от клиентите първо си харесват кола на панаира, а след това я купуват в шоу-рума.

76 фирми от 15 държави се представят на седмото издание на Автомобилен салон Пловдив. 13 премиери зарадваха почитателите на хубавите коли. В утрешния последен ден на Есенния панаир един от посетителите на автосалона ще спечели нов автомобил на томбола, а друг – екскурзия за двама в Гърция.

Освен многото автомобили, на изложението бе продадена и лодка за 100000 лева. Италианската моторница с дължина 8 метра и двигател с мощност 225 конски сили се предлага на щанда на голяма пловдивска компания, показваща машини и техника за различни браншове, включително морско оборудване.