bsp
bsp / dariknews.archive
Васил Антонов обясни, че кампанията, която ще води в БСП е традиционно позитивна и насочена към интересите на хората и областта
„Характерно за нашата листа е, че тя обхваща обществено ангажирани личности – доказани професионалисти. Това, което ни прави особено силни и увеличава авторитета на листата е, че всички участници в нея живеят в Плевен и Плевенска област, живеят с проблемите на хората и проблемите на областта, както и това, че 40% от тях са млади хора с професии и с реализация, и това ни дава повод да смятаме, че добре ще влезем в кампанията“. Това каза водачът на листата на БСП-Плевен за предстоящите парламентарни избори, непосредствено след регистрацията на листата в РИК-Плевен.

bsp
dariknews.archive

„Това, което си поставяме за цел на тези избори е победа и промяна на управлението на България, чрез постигането на най-голям брой делегатски мандати и най-голям брой гласове, и достигане на достатъчно голямо мнозинство в национален мащаб, с което да можем да променим управлението на страната“, уточни той и добави, че задачата за Плевен е постигането на най-малко четири депутатски места в 44-то Народно събрание.

Втори в листата на плевенските кандидати на БСП за народни представители е председателят на Общинския съвет на партията Свилен Атанасов, трети е ген. Николай Буров – Сухопътни войски, а на четвърто място в листата е зам.-председателят на Националното младежко обединение на БСП, Стефан Бурджев.

bsp
dariknews.archive

Васил Антонов обясни, че кампанията, която ще води в БСП е традиционно позитивна и насочена към интересите на хората и областта. „Това е била и моята работа в досегашните парламенти, в които съм работил до сега“, каза още водачът на листата на БСП за 15-ти Многомандателен избирателан район – Плевен, Васил Антонов.