kolorit
kolorit / art kolorit
Арт школа „Колорит” – Плевен получи най-високото отличие на международния конкурс – изложба  „Сольнечный мяч”, който се проведе в руската столица Москва, посветен на Световното първенство по футбол 2018. Журито е присъдило Лауреатско звание и Големият паметен златен медал  на известната плевенска школа за колекцията от рисунки на тема „Футбол”.  
Департаментът за култура на Москва, Галерия „Беляево” и Обединение „Изложбени зали на Москва”, заедно с няколко известни руски куратори и изкуствоведи организираха  това уникално арт събитие по време на световния футболен шампионат в художествения живот на Москва. Малките художници от школа „Колорит”, заедно с хиляди деца от различни страни са пресъздали в картини своя интерес и отношение към футбола, доказвайки, че това не е просто игра, но и много важна част от живота на различните страни.
Ръководителят на школата Майя Ананиева сподели, че за този конкурс са рисували не само момчета, но момичета, които харесват и се вдъхновяват от този световен спорт.

kolorit
art kolorit

kolorit
art kolorit

kolorit
art kolorit