Подаръци от ГЕРБ зарадваха децата от ЦДГ „Червена шапчица в Луковит
Подаръци от ГЕРБ зарадваха децата от ЦДГ „Червена шапчица в Луковит / gerb.bg

Заместник председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и българският евродепутат Мария Габриел изпратиха подаръци за малчуганите от ЦДГ „Червена шапчица" в Луковит. Веселата пратка бе доставена с изключителното съдействие на областния ръководител Николай Нанков. Даровете бяха обещани по време на предизборната обиколка в областта и пристигнаха при децата ден след празника им 1 юни.

Шарени топки, строители, кубчета за най-малките, книжки за оцветяване, лакомства и плодови сокове днес зарадваха трите групи в детското заведение, в което се отглеждат и възпитават 90 деца на възраст от 3 до 5 години. За тях се грижи персонал от 18 възпитатели.

Подаръци от ГЕРБ зарадваха децата от ЦДГ Червена шапчица" в Луковит
netinfo

Членовете на областния щаб отрупаха занималнята с цветните пакети, като подчертаха, че както винаги, ГЕРБ спазва обещанията си. Те поздравиха педагогическия екип за грижите и любовта, с които възпитават най-малките жители на общината и пожелаха много забавни и красиви моменти с малчуганите, здраве и щастие в личния живот.

Подаръци от ГЕРБ зарадваха децата от ЦДГ Червена шапчица" в Луковит
netinfo

Чрез вас искаме на благодарим на Мария Габриел, на г-н Цветанов и на народния представител Николай Нанков за вниманието и топлото отношение към нас и децата, каза директорката на детското заведение Маргарита Петкова, която присъства на срещата.

Подаръците бяха посрещнати с много вълнение и усмивки от малките и бързо влязоха в игрите им.
ЦДГ „Червена шапчица" е едно от трите детски градини, в които община Луковит извърши ремонт с мерки по енергийна ефективност през миналото лято. В него бяха вложени 231 000 евро, осигурени от фонд "Козлодуй".