НАП Ловеч излъчи данъчен служител на годината
НАП Ловеч излъчи данъчен служител на годината / netinfo

Инспекторите по приходите Весела Аспарухова и Даниела Чаушева от Териториалната дирекция на НАП в Ловеч са номинирани за националния приз „Служител на годината 2008”.

Традиционният конкурс се провежда за пети път в системата на Националната агенция за приходите в цялата страна. Двете представителки на Ловешката дирекция са победителки и на регионално ниво в надпревара с излъчените призьори от седем териториални структури в Северозападна България – Плевен, Габрово, Велико Търново, Враца, Видин и Монтана, които заедно с Ловеч са в обхвата на регионалната дирекция „ОУИ” - Велико Търново.

Весела Аспарухова от функция „Контрол” има най-много извършени ревизии и проверки, като размерът на допълнително разкритите от нея приходи от една ревизия са 253 366 лева.

Даниела Чаушева от функция „Обслужване” e спечелила гласовете на колегията с изключителната прецизност и висока култура в работата с клиентите „на едно гише”. Победител в отдел „Събиране” е старши публичният изпълнител Валентин Гатев.

Номинациите бяха обявени в навечерието на професионалния празник на приходната администрация – Свети Матей /16 ноември/, на фирменото празненство на ТД на НАП-Ловеч.

В тържествена обстановка директорът Пламен Дилов връчи на достойните представители на дирекцията грамоти и подаръци. Резултатите от националния конкурс бяха обявени в петък на церемония в НДК от изпълнителния директор на НАП Мария Мургина