Изнесени приемни провежда НССЗ всеки вторник в Д. Дъбник и Кнежа през април
Изнесени приемни провежда НССЗ всеки вторник в Д. Дъбник и Кнежа през април / dariknews.archive

Национална служба за съвети в земеделието /НССЗ/ ще организира изнесени приемни всеки вторник на месец април в гр. Долни Дъбник и гр. Кнежа, област Плевен. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

Осемте изнесени приемни ще се провеждат, както следва:

В град Долни Дъбник приемните ще се провеждат в Общинска служба по земеделие от 09:00-12:00 часа на датите  7, 14, 21 и 28 април.

В град Кнежа срещите ще се провеждат в сградата на Общината от 13:00-16:00 часа, също на 7, 14, 21 и 28 април.

По време на изнесените приемни всеки един стопанин ще може на място си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане.

Информация с датите, часовете и местата на провеждане на изнесените приемните за периода март-май 2015 г. е публикувана на електронната страница на Министерство на земеделието и храните в рубриката „Актуално", както и на интернет страницата на НССЗ в рубрика „Обучения и информационни дейности", подрубрика „Изнесени приемни".