Дипломат корпорейшън гостува на свой партньор в Македония
Дипломат корпорейшън гостува на свой партньор в Македония / diplomat.bg

На 7 и 8 юни 2013 г., част от „семейството" на Diplomat посети своя партньор в Македония - град Велес - LEOV COMPANY.

Целта бе, екипът на „Дипломат Корпорейшън" ООД да посети завода, произвеждащ бойлерите под марка TERMOMAX и да се запознае с детайлите и технологиите на изработката им.
След кратка и съдържателна презентация от страна на домакините, Diplomat-ичният екип се отправи към производствените халета и разгледа с най-големи подробности всеки етап от направата на един бойлер и се увери в безспорното качество на продукта.

Моделите на TERMOMAX предлагат разнообразие, добра цена и безспорен комфорт. Всички те са с емайлово покритие на водосъдържателя без съдържание на никел - известен като най-силния алерген, с Titanium inside (съдържание на титан), което им осигурява по-добра устойчивост на корозия. Гарантирано е и качеството на нагревателите им, които са производство на световноизвестната фирма Thermowatt и мощност от 3 kW, което ги прави и бързонагряващи.
Изолация им, изработена от безфреонов полиуретан, свежда до минимум отделянето на топлина и енергия, което пък ги прави и енергоспестяващи.

Визитата обаче не приключи с това!

Партньорите от LEOV COMPANY бяха организирали богата, типично македонска вечеря с местни ястия, музика и подобаващо настроение. Специални отличия за най-добри продажби на бойлери TERMOMAX, получиха четирима от търговския отдел на „Дипломат Корпорейшън". 
В чест на гостите, голяма част от музикалните поздрави бяха известни български народни песни и хора, на които всички присъстващи се раздадоха на макс.

Дипломат корпорейшън гостува на свой партньор в Македония
netinfo

С разходка из Скопие завърши двудневното и ползотворно пътешествие на българския тийм.