Депутат отпразнува рождения си ден с благотворителен жест към „Искам бебе
Депутат отпразнува рождения си ден с благотворителен жест към „Искам бебе / ПП ГЕРБ - Ловеч

Народният представител от ГЕРБ Иван Миховски отпразнува рождения си ден с благотворителен жест към фондация „Искам бебе", съобщиха от пресцентъра на партията в Ловеч.

През почивните дни той събра по повод личния си празник близки съратници от парламента, общински съветници, партийни другари и приятели. Всички те бяха предупредени, че рожденикът не приема лични дарове, а всеки, който желае да го зарадва, може вместо подарък да дари средства за каузата на фондацията.

Така се събраха 3050 лв., които депутатът прие като щедър жест по повод своя празник и символично връчи на основателя на фондацията Радина Велчева. Средствата ще бъдат преведени по сметките на „Искам бебе", а волята на дарителя е да бъдат предоставени на двойка от Троян за процедура ин витро.

Миховски, който навърши 36 години, и съпругата му Даниела са родители на малката красавица Кристияна, зачената ин витро. След като стана татко и сбъдна най-голямата си мечта, депутатът от Ловешки избирателен район се зарече да бъде вечен поддръжник на каузата и да помага на двойки с репродуктивни проблеми да се сдобият с рожба.

„В този живот имам всичко, което за мен е най-важно - прекрасно семейство и много приятели. Нямам нужда от нищо повече. Затова и помолих гостите си да дарят за една троянска двойка и съм благодарен, че те се съобразиха с желанието ми. Сигурен съм, че с тези средства ще се роди още едно троянче, убеден съм в това, защото Бог вижда с колко любов даряваме средствата за ин витро процедура на хора, които жадуват да станат родители", сподели Миховски след празника си.