Цветан Антов: АБВ има цялостна програма за малките населени места в общината
Цветан Антов: АБВ има цялостна програма за малките населени места в общината / abv.pleven

"АБВ има цялостна програма за развитие на малките населени места в община Плевен. Част от нея е, 20% от средствата, предвидени по ОП „Региони в растеж“ за община Плевен да отиват за подобряване на водоподаването в населените места извън общинския център“. Това заяви на среща с жителите на Коиловци кандидатът за кмет на АБВ за община Плевен Цветан Антов.

На срещата присъстваха и зам.-председателят на АБВ Румен Петков, както и Десислава Митева – кандидат за общински съветник на АБВ, която е от Коиловци.

Цветан Антов АБВ има цялостна програма за малките населени места в общината
netinfo

"От община Плевен се осигуряват финансови средства за поддръжката на уличната мрежа, осветлението, изграждането на пътища, както и за административното обслужване на населението на нашето населено място. Необходими са средства за издръжката на домашен социален патронаж, какъвто има в Коиловци, както и за осигуряване на прехраната на градини, ясли, млечна кухня и културни институции в града. Заделят се средства за чистота и озеленяване. За нас е важно кой е кметът на Плевен. Имаме нужда от промяна, икономиката в Плевен е на доста ниско ниво и тя трябва да се развие, ето защо аз подкрепям идеята на АБВ за увеличаване на инвестициите в нашата област, защото с тези средства ние ще можем да подпомогнем и борбата с битовата престъпност. Когато стимулираме икономиката в своята община, ние ще заделим пари за по-добра охрана на нашето населено място. Аз предизвиквам доброто във всеки един от вас, като ви приканвам на 25 октомври с номер 21 да гласувате за политическа партия АБВ“, каза пред своите съселяни Десислава Митева.

„В Коиловци запазихме нашето земеделие, нашето селско стопанство, въпреки всички трудности. Коиловчани имаме самочувствие на хора, които удържат на натиск на репресии. Коиловци е едно от малкото населени места, които имат добро управление. Знаете, че това не беше лесно, защото Красимир Иванов се справяше въпреки управлението на община Плевен. На 25 трябва да направим всичко възможно този път да създадем хармония, да създадем условия да вървим напред. Подкрепете Цветан Антов, защото той е човек, доказал себе си, той има дух на шампион, на човек, който носи отговорност, подкрепете вашето момиче – Десислава в листата за общински съветници, защото ние имаме нужда от такива млади хора, които са останали по родните си места и трябва да се развиват“, заяви Румен Петков.

АБВ заяви и своята подкрепа за кандидата за кмет на селото, Даниела Петкова. По повод утрешния международен ден на възрастните хора – 1 октомври, Цветан Антов подари печка-камина на пенсионерския клуб в Коиловци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!