Младен Маринов
Младен Маринов / пресцентър, МВР
„Обновената сграда осигурява по-добри възможности и условия на труд за колегите, които се грижат за сигурността на гражданите и гостите на Троян. Положителните резултат в общата ни мисия за просперитет не биха били възможни без доброто партньорство между местната власт и правоохранителните органи“. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който днес официално откри реновираната сграда на РУ – Троян. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Той припомни, че осигуряването на модерна работна среда и техника е сред приоритетите на ръководството на вътрешното ведомство и в този смисъл изрази надежда, че с мерките по енергийна ефективност ще бъде освободен финансов ресурс, който да бъде вложен в обновяване на оборудването, с което в районното управление работят близа 80 служители на МВР и на други структури от системата на сигурността. Вътрешният министър връчи плакет на МВР на кмета на Троян Донка Михайлова с благодарност за доброто взаимодействие и отправи пожелания за здраве към гражданите и колеги си, които работят за сигурността на града.

Министър Маринов благодари на колегите си за осъзнатия избор да бъдат част от МВР

В присъствието на областния управител Ваня Събчева, административния ръководител на Окръжна прокуратура - Ловеч Валентин Вълков, директора на ТДНС - Ловеч Христо Христов, главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, началника на кабинета на вътрешния министър Михаил Златанов и директора на ОДМВР - Ловеч старши комисар Милен Маринов кметът Михайлова изрази уважение към труда на служителите на МВР ден след професионалния им празник.