Волейдамите на Велбъжд, момичета до 15 г. победиха Локомотив- София
Волейдамите на Велбъжд, момичета до 15 г. победиха Локомотив- София / Дарик- Кюстендил

Волейболистките на "Велбъжд", момичета до 15 год. победиха "Локомотив"- София в контролни срещи играни през уикенда в зала "Осогово". Гостенките от София ползваха за една нощувка хотел в града.

Волейдамите на "Велбъжд", момичета до 15 г. победиха "Локомотив"- София
netinfo

Първият ден, срещата завърши с победа на домакините с 3:2 гейма. Съперникът имаше в състава си и няколко по- големи състезателки от младшата възраст. Доволна съм моите момичета и играта им, сподели пред Дарик треньорът на "Велбъжд" Йорданка Василева.
Вторият ден "Велбъжд" и "Локомотив"- София завършиха 2:2, като по договорка между двамата треньори се игра пети гейм, но до 25 точки, като бяха пуснати в игра по- млади състезателки, които не бяха взели участие в предишните геймове. Аз дадох шанс на 13- годишните момичета и отново спечелихме, уточни Василева.

Волейдамите на "Велбъжд", момичета до 15 г. победиха "Локомотив"- София
netinfo

Следващата събота и неделя / 15- 16 февруари /, зала "Осогово" ще е домакин на Регионалното първенство за девойки младша възраст. Отборът, момичета до 15 години ще пътува на 22- ри за Перник за Регионален турнир.
Юношите младша възраст на "Велбъжд" се класираха 6- ти на Регионалното първенство в Благоевград, като това им дава право да участват на допълнителен бараж за класиране на републиканските финали. Първите три отбора- "Марек", "Пирин"- Разлог и "Миньор"- Перник се класираха директно за финалите.