Велбъжд демонстрира сила и срещу Витоша-Долна Диканя
Велбъжд демонстрира сила и срещу Витоша-Долна Диканя / Влади Владимиров, архив

Втора поредна победа в контролните си срещи постигнаха футболистите на „Велбъжд", срещу съперник от Югозападната „В" група. Кюстендилци надиграха „Витоша"-Долна Диканя с 3:1. Велизар Мирчев откри резултата, а новото попълнение Георги Ризов покачи на 2:0. Гостите намалиха в края на първото полувреме от дузпа. Крайният резултат оформи Георги Ризов, с втори негов гол в 85-та минута.

Ризов се разписа и за успеха срещу „Струмска слава". На бившият играч на „Пирин" ще бъде предложен договор с „Велбъжд". От клуба ще задържат и другото ново попълнение- Денис Николов.

„Стана хубав мач. Играем добър футбол и дано продължим така", коментира старши треньорът Юлиян Кръстев. Той заложи като стартов състав на: Кирил Кирилов, Жорж Георгиев, Иво Велинов, Алекс Сулик, Йордан Йовчев, Александър Ханджийски, Велизар Милчев, Георги Желев, Мирослав Петров, Георги Ризов и Денис Николов.

„Велбъжд" ще свери часовника си и с „Пирин"-Благоевград. Контролната среща е в сряда, но все още не е уточнен терена, на който ще се играе.