С кюстендилци в състава, Инстрейд победи Осогово волей
С кюстендилци в състава, Инстрейд победи Осогово волей / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Отборът "Инстрейд", с двама кюстендилци в състава победи „Осогово волей" в зала "Осогово" с 0:3 гейма, в двубой от Любителската волейболна лига. Битката бе равностойна и в трите гейма, но с по- здрави нерви се оказаха гостите и спечелиха с 24:26, 24:26 и 23:25 точки.
Кюстендилците Атанас Апостолов и Иво Анев, които започнаха кариерата си в лигата с "Осогово волей", сега играят за софийския "Инстрейд".

С кюстендилци в състава, "Инстрейд" победи "Осогово волей"
netinfo

"Осогово волей" разчита този сезон на трима нови играчи- Димитър Бенжадолски от Дупница, Калоян Атанасов от Кюстендил и Николай Николов от София. Картотекирани са общо 13 състезатели - Кирил Котев, Васил Белчев, Младен Кръстев, Бисер Василев, Николай Григоров, Явор Христов, Емил Станоев, Веселин Николов, Калоян Атанасов, Катя Щърбева, Георги Димитров, Димитър Бежандолски и Николай Николов.
Кюстендилският тим този сезон е в Б1 дивизия, група В, заедно с тимовете на „Кърджали волей", „Инстрейд", „Холестеролни лъвове", КСВ и „Олигарх". На старта на първенството „Осогово волей" отстъпиха като гост на „Кърджали волей" с 3:0 гейма (25:12, 25:17 и 25:17 точки). По програма, на 15 ноември кюстендилци посрещат от 13 часа тима на „Холестеролни лъвове", които са лидери в групата.