Регистрация за Каменица Фен Купа за отборите от Кюстендил до 29 май
Регистрация за Каменица Фен Купа за отборите от Кюстендил до 29 май / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Срокът за регистрация за градовете Кюстендил, Перник и Благоевград в 14-тото издание на Каменица Фен Купа продължава до 29 май, а квалификациите за трите града са насрочени за 4 и 5 юни. Първите 10 записани отбора от всеки град ще печелят награда.
В програмата на турнира тази година са включени всички 28 области на страната, като в тях ще бъдат проведени общо 28 квалификационни и 12 полуфинални регионални кръга.
За първи път в историята на Фен Купа регистрациите са отворени за всички градове едновременно. Сайтът на турнира http://fancup.kamenitza.bg е напълно обновен, за да улесни максимално записването на феновете.
„Подготвили сме много нови изненади, предизвикателства и награди, които очакват всички фенове, жадни за победа. Запазваме голямата награда - посещение зад кулисите на Камп Ноу, в компанията на легендата Христо Стоичков. Това е уникален шанс за финалистите в турнира, да изживеят една мечта и да се докоснат до най-големите звезди в световния футбол", сподели Кирил Глушков - мениджър Събития в „Каменица" АД.