Призови места за малките състезатели на Евротрамп от купа Север
Призови места за малките състезатели на Евротрамп от купа Север / netinfo

Второ място в отборното класиране и купа завоюваха малките състезатели на спортен клуб „Евротрамп" на финалите по скокове на батут и двоен мини батут на купа „Север". Състезанието се проведе в град Русе и в него се включиха осем възпитаници на кюстендилската школа.
Медалистите за „Евротрамп" са: Симеона Райчова - сребро на двоен мини батут, в категория момичета 9- 10 годишни; Георги Пангев и Светлин Русев- злато в синхроните, при момчета 9- 10 годишни, а в индивидуалната надпревара момчета до 8 години на голям батут, Пангев спечели бронзов медал.


„Много добро представяне на нашите малки батутисти. Това е една проверка на възможностите им, говорим за подрастващи състезатели в батута, които тепърва навлизат в спортната надпревара. От нашия клуб водехме и дебютанти и мога да заявя, че всички се бореха с голям хъс и спортна злоба. Децата са мотивирани и имат амбицията и желанието за покоряване на по- големи върхове в техните категории. Всички влязоха на финали и това ме радва, работим в правилната посока", заяви председателят на клуб „Евротрамп" Иво Кръстев.