Призови класирания за гимнастичките на Велбъжд на Държавното първенство
Призови класирания за гимнастичките на Велбъжд на Държавното първенство / netinfo

Отборът на „Велбъжд"- Кюстендил се класира на 6- то място на Държавното първенство по художествена гимнастика за „Б" категория, при девойки младша възраст. В шампионата участваха 129 гимнастички от 43 клуба / отбора /. Школата на „Велбъжд" защитаваха Мира Христова и Антония Вучкова, с треньори Валя Машова и Габриела Бурназка. Ансамбълът на „Велбъжд"- девойки младша възраст се класира на 7- мо място, след изиграване на съчетанията с 5 обръча, в зала „Арена Армеец". Състав: Мира Христова, Антония Вучкова, Нина Близнакова, Рафиела Николова и Яна Йосифова, и Савина Димитрова. Треньор е Габриела Бурназка.

Призови класирания за гимнастичките на "Велбъжд" на Държавното първенство
netinfo

Ансамбълът при девойки старша възраст остана на ....съдийско решение извън призовата тройка и се класира 4- ти. Гергана Котларска, Илиана Гаминчева, Мария Стойнева, Антония Найчова и Мануела Спасова изиграха отлично съчетанието си с 5 топки. Треньори- Валя Машова и Весела Петрова.
Отборно , девойките старша възраст на „Велбъжд" се класираха на 11- то място от 40 отбора. Кюстендилският клуб бе съставен от Андреа Валентинова и Гергана Котларска, с треньори Валя Машова и Габриела Бурназка.

Призови класирания за гимнастичките на "Велбъжд" на Държавното първенство
netinfo

Това е едно много успешно представяне за клуба и получихме десетки поздравления от колеги, че кюстендилската школа по художествена гимнастика е жива, коментира президентът на клуба Блага Шишкова.