Подкрепа за Бети от Берковица и Монтана, с благотворителен турнир по тенис на маса
Подкрепа за Бети от Берковица и Монтана, с благотворителен турнир по тенис на маса / Фейсбук- Да помогнем на Бети

Благотворителен турнир по тенис на маса, под надслов "За Бети" се организира в Берковица. Малкото момиче от Кюстендил се бори със страшната болест - Левкемия. Цяла България е зад нея, а сега и ние ще се опитаме да помогнем с каквото можем.
Ясно е, че сумата за лечението й е непосилна за семейството, но се надяваме с помощта на всички те да успеят, каза за Дарик един от инициаторите Петър Иванов.

Турнирът ще се проведе на 6- ти юли в спортната зала в Берковица и залата на СКТМ Монтана в Монтана. На този ден няма мачове от Световното първенство по футбол, което го прави идеален за пътуване и тенис на маса.

Това е трети подобен благотворителен турнир по тенис на маса в Берковица. От първото състезание "Да помогнем на Емко за едно по-добро бъдеще" бяха събрани 1111 лева, които бяха достатъчни за рехабилитацията на Емко за близо 2 месеца.

Сумата, събрана чрез втория турнир "Да помогнем на Илиян и Дани" бе близо 1000 лева, които отидоха за лечението на други двама малчугани.
Надяваме се и с третия турнир да имаме успех и дори повече хора да дойдат и да поиграят тенис на маса заедно с нас в Берковица, допълни Иванов.

Индивидуалният турнир ще започне с предварителни групи, които ще бъдат изиграни в спортната зала в Берковица и залата на СКТМ Монтана. Заелите първите места в групите ще играят на принципа на елиминацията до определяне на победител, като мачовете ще се проведат в Спортната зала в Берковица.

Таксата за участие на индивидуалния турнир е 5 лева, а който иска може да дари и повече средства.

За записвания mail: ttcstalia@gmail.com и телефон 0886 969 237 Петър Иванов или 0898 207 611 Иван Иванов.

Всеки, който не може да участва в състезанието, но иска да помогне, може да го направи на посочената от родителите банкова сметка IBAN:BG16SOMB91301056393701 SWIFT: SOMBBGSF или смс на 17777 DMS BETI.