Петър Паунов: С фалшификации и подмятания лъжат хората за Здравния център
Петър Паунов: С фалшификации и подмятания лъжат хората за Здравния център / Дарик Кюстендил

 

Договори с ВМА за строителство на Медико-балнеоложки център "Свети Иван Рилски " никога не са подписвани, а още преди една година и половина Общински съвет-Кюстендил гласува споразумение и подписа такова  със здравната структура, припомнят от общинска администрация. "Това са хора, които са деструктивни като цяло към работата на Общински съвет, така и към развитието на града ни. Договори никой не е подписвал и се учудвам как е забравено гласуваното споразумение. Не мога да си обясня защо е такова отношението към нашите съграждани и се опитват с фалшификации и подмятания да излъжат хората ", така кметът на Кюстендил и кандидат за втори мандат Петър Паунов отговори на журналисти по отношение на разпространеното писмо от ВМА от ГЕРБ.

"Законът ме задължава да бъде в отпуск, поне по отношение на документацията и не подписвам. Още в понеделник ние ще изискаме справка от Община Кюстендил и копие от документа, за да се установи какво е действителното положение. Тук голямата игра е с думичките и не мога да си обясня защо и срещу какво можеш да направиш подобно нещо", уточни  Петър Паунов. Той припомни, че писмото е отговор на запитване на началника на политическия кабинет на Министерство на отбраната. "Дори и самите хора, които разпространяват подобни неща, не са се осмелили да попитат директно ВМА", добави кандидатът за кмет втори мандат на Кюстендил.

Изненадан съм, че може да се стигне до подобно отношение, до подобен връх в дърпане на спирачката на всичко, което се случва в нашия град, каза още той.