Михаил Лучански от СК Тонус
Михаил Лучански от СК Тонус / СК Тонус
Състезателят на СК "Тонус" Кюстендил Михаил Лучански представи България на открития шампионат на Словакия по спортна аеробика - SLOVAK AEROBICS OPEN. Единственият българин в турнира игра много силно и се класира на 5- то място, при мъжете.

“Поздравяваме състезателя и неговия треньор Галя Миткова за доброто класиране и им пожелаваме бъдещи успехи!”, пише на официалната страница на Съюза по аеробика.

"Изключително добро представяне. Михаил Лучански бе прекратил за 1 година състезателната си кариера, но се върна в залата от началото на годината и постигна този силен резултат. Вече има покана и за турнир в Швейцария през ноември", каза за Дарик президентът на СК Тонус и треньор на състезателя Галя Миткова. Разноските за участието на Лучански са за сметка на клуба.

Михаил Лучански в Словакия
СК Тонус

Михаил Лучански в Словакия
СК Тонус

Над 600 състезатели от 15 държави взеха участие в SLOVAK AEROBICS OPEN, който се проведе от 13 до 15 април в гр. Нове Замки, Словакия. 

След две седмици гр. Кърджали ще е домакин на ХХХ Държавно първенство по спортна аеробика за мъже и жени “клас А" и XXVII Държавно първенство за деца, юноши и девойки "Клас А".  
 
СК Тонус