Любомир Васев е новият заместник- областен управител
Любомир Васев е новият заместник- областен управител / Дима Кирилова,Дарик радио

Новият заместник- областен управител Любомир Васев бе представен днес официално пред областна администрация и медиите от областният управител Иван Каракашки.
"Млад човек е , на 43 години. Цялата му трудова кариера е преминала в частния сектор.Завършил е МГИ, инженер- геолог, започнал е в транспортна фирма. От 2005 г. до днес е бил член на Управителния съвет и Надзорния съвет на "Руен холдинг". Той идва от реалния, частния бизнес, няма нито ден работа в държавна или общинска структура.Има своята позиция, своите умения и опит за работа в трудни условия.Познавам го и от трудни условия, когато транспорта беше губещ, виждал съм го и когато строителството беше във възход. Един човек с опит е сред нас, пожелавам му успех, надявам се опитът и способностите му да допринесат за по- доброто развитие на областта", заяви Иван Каракашки.
Областният управител подари вече традиционната химикалка като подарък на новият заместник- областен управител Любомир Васев.
Любомир Васев заяви, че не членува в никаква партия. "Това за мен е ново поприще, обичам предизвикателствата и не се плаша от трудности. С намерение и желание съм да помагам на областна администрация", каза Любомир Васев.
Той ще отговаря за административно- правното обслужване, финанси и управление на собствеността.